Oke, een blog dan…

Dit is mijn eerste blog. Even nadenken, waar moet dat dan over gaan? Als je tegenwoordig een beetje wil meetellen, dan dient er geschreven te worden over een interessant, liefst met humor doorspekt, onderwerp.

Heb ik interessante onderwerpen als psycholoog, die ik kan delen, zonder direct te onthullen over wie het gaat? Dat vraag ik mij dan direct af natuurlijk…

Want vertrouwelijkheid staat voorop. Je gaat immers je hart niet luchten bij iemand die het de volgende dag direct op internet zet.

En zijn er dan interessante onderwerpen om te bespreken? Waar een ander dan ook misschien iets aan heeft? Of die het in ieder geval met plezier leest.

Dat is iets waar ik deze week maar eens over ga denken.

En direct vraag ik mij ook af, waar zou mijn lezer, als die er is… iets over willen weten? Ik kan natuurlijk ook in opdracht schrijven. U vraagt, wij draaien, zoiets. Dus heb je een vraag, laat het weten. Met een klein kader, nl. Mens en Werk. Dan krijg je misschien wel een zinnig stukje te lezen. Als mijn inspiratie meewerkt…

En nee, ik heb geen talen gestudeerd, en ben geen schrijver of journalist. Dus helemaal perfect geschreven, taal technisch zal het misschien niet zijn. Het gaat om de inhoud, laten we het zo maar zeggen…

Lonneke Pannekoek, Coach@home

Deel dit bericht

Lees meer blogs