Betere energiebalans

Energiebalans coaching helpt je wanneer je last hebt van weinig of bijna geen energie, van vermoeidheid, overbelasting en bij eventuele slaapproblemen.

Wat levert het traject je op?
Aan het einde van het traject ervaar je significante gezondheidsverbeteringen (dit is meetbaar) en weet je hoe je je energiebalans beter in evenwicht kunt
houden. Je hebt geleerd hoe je het evenwicht tussen inspanning en ontspanning zo optimaal mogelijk kunt bewerkstellingen. Je kan beter omgaan met in- en ontspanning en overbelasting. Je kunt weer met voldoende energie werken en in het leven staan!

Maatwerk
Het traject is maatwerk. Dit wil zeggen dat het wordt toegespitst op jouw
situatie. We kijken naar de oorzaken van bijvoorbeeld overbelasting en vermoeidheid in jouw leven, zowel werk- als privé gerelateerd en naar mogelijke oplossingen om hier anders mee om te gaan.

Methode:

De methode die Coach@home hanteert is gebaseerd op de CRS-methode. Coach@home is Erkend CSR- stresscoach kan en is partner bij het CSR-centrum. De methode is ontwikkelt door psychotherapeut Sonja van Zweden. CSR staat voor Chronic Stress Reversal: het terugdraaien en herstellen van verstoringen in de inspannings- en herstelsystemen als gevolg van langdurige stress en vermoeidheid. Daarnaast zet Coach@home andere methodieken in om je te laten komen tot een betere energiebalans. Coach@home integreert kennis uit de psychologie, oplossingsgerichte coaching, voedingsleer, sport, biologie, neurologie, endocrinologie en immunologie en focust bij de behandeling op vier niveaus: lichaam, cognitie, emotie en gedrag.

Wil je je snel aan de slag om je beter te voelen? 

Coach@home kent geen wachttijd. Je kan binnen een week beginnen.


 

stress- en burnoutbegeleiding

Bij Coach@home leer je beter omgaan met stress, vermoeidheid, overbelasting en burn- out. Dit zorgt voor significante gezondheidsverbeteringen. Jij voelt je beter en kan weer genieten van het leven. 

loopbaanbegeleiding

Bij Coach@home leer je de arbeidsmarkt effectief benaderen zodat je een interessante, leuke en passende baan vindt, die bij jou past! Jij kunt weer met plezier aan het werk. 95% van de cliënten vinden tijdens of direct na het traject nieuw werk.

persoonlijke coaching

Heb je een persoonlijke coachingsvraag, stap je steeds in dezelfde valkuil, wil je een bepaalde competentie verder ontwikkelen of wil je aan de slag met je leefstijl? Dan kun je ook terecht voor een traject op maat, afgestemd op jouw vraag, probleem, of dilemma.

outplacement

Word je of ben je ontslagen en heb je een vergoeding meegekregen voor Outplacement? Dan kun je natuurlijk ook terecht bij Coach@home voor het vinden van nieuw werk!

kosteloos ontwikkeladvies

Wil je gebruik maken van een kosteloos Ontwikkeladvies twv € 700,- met subsidie van de overheid, dan kun je ook bij Coach@home aan de slag.

afspraak maken

Scumsan dictum mi ipsum sit amet mi. Phasellus luctus consectetur ornare. Aliquam in sollicitudin tortor, at efficitur turpis.accumsan dictum mi ipsum sit amet mi. Phasellus luctu.

De meeste coachingstrajecten bevatten na het eerste gratis kennismakingsgesprek tussen de 5 en de 10 gesprekken en deze vinden meestal om de twee weken plaats.

I.v.m. de maatregelen tegen verdere verspreiding van het coronavirus vinden alle gesprekken plaats via telefoon, beveiligd beeldbellen en/of beveiligd mailen. Dit gaat heel goed!