Sollicitatietraining

Heb jij binnenkort een sollicitatiegesprek? En zie je daar tegenop? Is het lang geleden dat je gesolliciteerd hebt? Of wil je gewoon goed beslagen ten ijs komen? Dan is deze individuele sollicitatietraining echt iets voor jou! Na deze training weet je goed hoe je jezelf kan presenteren en hoe je bijna alle vragen kunt beantwoorden die er worden gesteld. Een sollicitatiegesprek kun je namelijk, blijkt uit onderzoek, voor 80% voorbereiden!

Aanpak: 

  1. In het eerste gedeelte van deze training zullen we samen onderzoeken wat het belangrijkste is om te bespreken tijdens deze training. Je kunt aangeven wat je graag wilt leren of wat je lastig vindt in een sollicitatiegesprek zodat we juist daarmee aan de slag gaan.
  2. In het tweede gedeelte van deze individuele training ga je daadwerkelijk oefenen met het voeren van een sollicitatiegesprek.
  3. In het laatste gedeelte is er nog tijd om de overige vragen die in je opgekomen tijdens de training te bespreken. Zo zorgen we er samen voor dat alles aan bod is gekomen.


Deze training duurt 1,5 uur en is helemaal ingericht op jouw wensen en wat jij lastig vindt aan solliciteren.  Maatwerk dus!

Resultaat 
Aan het eind van deze training heb je de voor jou lastige punten uit een sollicitatiegesprek besproken en geoefend. Je hebt tips en tops (dat wat goed gaat mag zo blijven) gekregen en je weet wat je verder zelfstandig nog kan oefenen of voorbereiden.

Nalezen: Ook kun je alle informatie nog eens rustig nalezen in een handout die je na afloopt krijgt toegestuurd. 

Kortom, je staat stevig in je schoenen voor het eerstkomende gesprek!

Maak een afspraak, dan gaan we samen van start.

Client: “Lonneke heeft mij uitermate goed voorbereid op mijn sollicitatiegesprek. De voorbesproken mogelijke situaties en vragen kwamen daadwerkelijk in het sollicitatiegesprek aan de orde. Mede door deze voorbereiding heb ik de baan gekregen. Dank je wel!”

stress- en burnoutbegeleiding

Bij Coach@home leer je beter omgaan met stress, vermoeidheid, overbelasting en burn- out. Dit zorgt voor significante gezondheidsverbeteringen. Jij voelt je beter en kan weer genieten van het leven. 

loopbaanbegeleiding

Bij Coach@home leer je de arbeidsmarkt effectief benaderen zodat je een interessante, leuke en passende baan vindt, die bij jou past! Jij kunt weer met plezier aan het werk. 95% van de cliënten vinden tijdens of direct na het traject nieuw werk.

persoonlijke coaching

Heb je een persoonlijke coachingsvraag, stap je steeds in dezelfde valkuil, wil je een bepaalde competentie verder ontwikkelen of wil je aan de slag met je leefstijl? Dan kun je ook terecht voor een traject op maat, afgestemd op jouw vraag, probleem, of dilemma.

outplacement

Word je of ben je ontslagen en heb je een vergoeding meegekregen voor Outplacement? Dan kun je natuurlijk ook terecht bij Coach@home voor het vinden van nieuw werk!

ontwikkeladvies

Wil je gebruik maken van het Ontwikkeladvies dan kun je ook bij Coach@home aan de slag.

afspraak maken

Maak hier jouw afspraak. Coach@home kent geen wachttijd. Je kunt binnen een week beginnen.

De meeste coachingstrajecten bevatten na het eerste gratis kennismakingsgesprek tussen de 5 en de 10 gesprekken en deze vinden meestal om de twee weken plaats.

I.v.m. de maatregelen tegen verdere verspreiding van het coronavirus vinden alle gesprekken plaats via telefoon, beveiligd beeldbellen en/of beveiligd mailen. Dit gaat heel goed!