Sollicitatietraining

Wil jij jouw medewerker een sollicitatietraining aanbieden? Na deze training weet jouw medewerker zich goed zich te presenteren en kan hij of zij bijna alle vragen beantwoorden die er worden gesteld. Een sollicitatiegesprek kun je namelijk, blijkt uit onderzoek, voor 80% voorbereiden!

Aanpak: 

  1. In het eerste gedeelte van deze training zullen we samen onderzoeken wat het belangrijkste is om te bespreken tijdens deze training. De medewerker kan aangeven wat hij of zij graag wil leren, zodat we juist daarmee aan de slag gaan.
  2. In het tweede gedeelte van deze individuele training gaat de deelnemer daadwerkelijk oefenen met het voeren van een sollicitatiegesprek. Oefening baart kunst.
  3. In het laatste gedeelte is er nog tijd om de overige vragen die er zijn opgekomen tijdens de training te bespreken. Zo zorgen we er samen voor dat alles aan bod komt.

Deze training duurt 1,5 uur en is helemaal ingericht op jouw medewerker en wat hij of zij lastig vindt aan solliciteren.  Maatwerk dus!

Resultaat 
Aan het eind van deze training heeft de deelnemer de lastige punten uit een sollicitatiegesprek besproken en geoefend. De deelnemer heeft tips en tops (dat wat goed gaat mag zo blijven) gekregen en hij of zij weet wat verder nog voor te bereiden.

Handout: Alle tips en voorbereidingen worden na afloop ook nog eens naar de deelnemer gestuurd zodat hij of zij het rustig kan nalezen en kan gebruiken bij de verdere voorbereiding.

Kortom, elke deelnemer staat stevig in zijn of haar schoenen voor het eerstkomende gesprek! 

Coach@home kent geen wachttijd, de deelnemer kan binnen een week beginnen.

Client: “Lonneke heeft mij uitermate goed voorbereid op mijn sollicitatiegesprek. De voorbesproken mogelijke situaties en vragen kwamen daadwerkelijk in het sollicitatiegesprek aan de orde. Mede door deze voorbereiding heb ik de baan gekregen. Dank je wel!”

stress- en burnoutbegeleiding

Bij Coach@home leert jouw medewerker beter omgaan met stress, vermoeidheid, overbelasting en burn-out. Dit zorgt voor significante gezondheidsverbeteringen.

loopbaanbegeleiding

Bij Coach@home leer jouw medewerker de arbeidsmarkt effectief benaderen 95% van de cliënten vinden tijdens of direct na het traject ontwikkelkansen of nieuw werk.

persoonlijke coaching

Heeft jouw medewerker een persoonlijke coachingsvraag,? Dan kan hij of zij terecht voor een traject op maat, afgestemd op zijn of haar vraag of ontwikkeling.

outplacement

Wordt jouw medewerker ontslagen en komt hij of zij in aanmerking voor Outplacement? Dan kun je natuurlijk ook terecht bij Coach@home voor het aanbieden van een traject op maat.

ontwikkeladvies

Wil je jouw medewerker een Ontwikkeladvies aanbieden? Dan kun je bij
Coach@home terecht.

afspraak maken

Maak hier jouw afspraak. Coach@home kent geen wachttijd. Jouw medewerker kan binnen een week beginnen.

De meeste coachingstrajecten bevatten na het eerste gratis kennismakingsgesprek tussen de 5 en de 10 gesprekken en deze vinden meestal om de twee weken plaats.

I.v.m. de maatregelen tegen verdere verspreiding van het coronavirus vinden alle gesprekken plaats via telefoon, beveiligd beeldbellen en/of beveiligd mailen. Dit gaat heel goed!