Persoonlijke coaching

Loop jij tegen een bepaalde situatie aan, heb je een dilemma, wil je eens praten over hoe het op je werk gaat of wil je een bepaalde competentie ontwikkelen, dan is persoonlijke coaching iets voor jou!

Wat is persoonlijke coaching?
Persoonlijke coaching is een methode waarbij je zelf, maar met behulp van een coach, tot een oplossing komt met betrekking tot zaken die voor jou belangrijk zijn. Soms zijn bepaalde zaken niet op te lossen, maar wil je er graag beter mee leren omgaan of het een plek proberen te geven.

Coaching kan gaan over: 

  • een situatie op het werk
  • relaties
  • stress
  • een dilemma
  • gezondheidsproblematiek
  • verlies
  • angst
  • verdriet
  • werk-privé balans
  • leefstijl

 

Wat levert het op?
Een persoonlijk coachingstraject bij Coach@home zorgt ervoor dat je meer ruimte in je hoofd krijgt door de vragen die je gesteld worden en je voelt je vrijer. Je ontdekt opties die er eerder in je gedachten niet waren. Je voelt je beter en kunt meer genieten van het leven of beter functioneren op je werk.

Locatie
Coaching kan face2face plaatsvinden maar ook heel goed online, via videobellen of schrijfcoaching.

Coach@home kent geen wachttijdenJe kunt binnen een week beginnen. 

 

In een korte periode heb ik de coaching van Lonneke ervaren en heeft zij mij op zeer praktisch toepasbare wijze geholpen in het terugvinden van de passie in mijn werk en daardoor weer de balans binnen mijn organisatie. In de gesprekken met haar heb ik tips gekregen die ik gelijk kon toepassen en hebben we situaties besproken die zich voordeden op mijn werk. Doordat de gesprekken kort en praktisch zijn kon ik alles gelijk in het werk toepassen. De feedback van mijn manager en mijn collega’s tijdens deze periode maakten duidelijk dat voor hun de verandering ook zichtbaar was. Ik kan Lonneke van harte aanbevelen! Zij heeft mij ontzettend goed geholpen en daar ben ik haar zeer dankbaar voor!

 

stress- en burnoutbegeleiding

Bij Coach@home leer je beter omgaan met stress, vermoeidheid, overbelasting en burn- out. Dit zorgt voor significante gezondheidsverbeteringen. Jij voelt je beter en kan weer genieten van het leven. 

loopbaanbegeleiding

Bij Coach@home leer je de arbeidsmarkt effectief benaderen zodat je een interessante, leuke en passende baan vindt, die bij jou past! Jij kunt weer met plezier aan het werk. 95% van de cliënten vinden tijdens of direct na het traject nieuw werk.

persoonlijke coaching

Heb je een persoonlijke coachingsvraag, stap je steeds in dezelfde valkuil, wil je een bepaalde competentie verder ontwikkelen of wil je aan de slag met je leefstijl? Dan kun je ook terecht voor een traject op maat, afgestemd op jouw vraag, probleem, of dilemma.

outplacement

Word je of ben je ontslagen en heb je een vergoeding meegekregen voor Outplacement? Dan kun je natuurlijk ook terecht bij Coach@home voor het vinden van nieuw werk!

ontwikkeladvies

Wil je gebruik maken van het Ontwikkeladvies, dan kun je ook bij Coach@home aan de slag.

afspraak maken

Maak hier jouw afspraak. Coach@home kent geen wachttijd. Je kunt binnen een week beginnen.

De meeste coachingstrajecten bevatten na het eerste gratis kennismakingsgesprek tussen de 5 en de 10 gesprekken en deze vinden meestal om de twee weken plaats.

I.v.m. de maatregelen tegen verdere verspreiding van het coronavirus vinden alle gesprekken plaats via telefoon, beveiligd beeldbellen en/of beveiligd mailen. Dit gaat heel goed!