Ontwikkeladvies

Greep jouw medewerker net naast het Ontwikkeladviestraject gesubsidieerd door de overheid? Bij Coach@home kun jij als werkgever het traject toch aanbieden.

In dit traject onderzoekt de medewerker of het nodig is om bijvoorbeeld bij te scholen, of er kansen liggen in een ander vakgebied of dat hij of zij prima op zijn plek zit.  Het zijn vragen waar Coach@home mee kan helpen. Door dit Ontwikkeltraject kunnen medewerkers zich beter voorbereiden op een mogelijke overstap naar ander werk of naar ontwikkelmogelijkheden.

Door de coronacrisis verandert de economie namelijk fors. Werk wordt vaker digitaal uitgevoerd, er komen nieuwe banen bij en tegelijkertijd zijn er banen die verdwijnen. 

In het ontwikkeladvies krijgen mensen zicht op de arbeidsmarktkansen die er in deze crisis voor hen zijn. Ook kan Coach@home jouw medewerker steunen bij het kiezen van de juiste (bij)scholing of tips geven bij het zoeken en solliciteren naar werk. Aan het einde van het traject krijg hij of zij een ontwikkelplan mee, waarin acties staan die kunnen worden ondernomen om beter voorbereid te zijn op de toekomst. 

Het ontwikkeladvies is een persoonlijk loopbaanadviestraject dat bestaat uit vier (online) coachgesprekken van 45 minuten. Tijdens deze gesprekken komen persoonlijke kwaliteiten, vaardigheden, inspiratiebronnen en aandachtspunten aan de orde. De medewerker kan ook gebruik maken van een digitale arbeidsmarktscan. Deze geeft zicht op kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Wil jouw medewerker graag meedoen, laat hem of haar dan een afspraak maken. Samen bepalen we waar de nadruk in dit ontwikkeladvies op mag komen te liggen. 

Als werkgever kun je het Ontwikkeladvies voor jouw medewerker betalen. Zo geef je hem of haar zicht en invloed op persoonlijke ontwikkeling en de toekomst. Ook valt er op sommige momenten subsidie aan te vragen voor dit traject. Vraag er gerust naar.

Coach@home kent geen wachttijd. Jouw medewerker kan binnen een week beginnen.

stress- en burnoutbegeleiding

Bij Coach@home leert jouw medewerker beter omgaan met stress, vermoeidheid,
overbelasting en burn- out. Dit zorgt voor significante gezondheidsverbeteringen.

loopbaanbegeleiding

Bij Coach@home leert jouw medewerker de arbeidsmarkt effectief benaderen. 95% van de cliënten vindt tijdens of direct na het traject ontwikkelkansen of nieuw werk.

persoonlijke coaching

Heeft jouw medewerker een persoonlijke coachingsvraag? Dan kan hij of zij terecht voor een traject op maat, afgestemd op zijn of haar vraag of ontwikkeling.

outplacement

Wordt jouw medewerker ontslagen en komt hij of zij in aanmerking voor Outplacement? Dan kun je natuurlijk terecht bij Coach@home voor het aanbieden van een traject op maat.

ontwikkeladvies

Wil je jouw medewerker gebruik laten maken van het Ontwikkeladvies dan kan hij of zij bij Coach@home aan de slag voor een traject op maat.

afspraak maken

Maak hier jouw afspraak.
Coach@home kent geen wachttijd.
Jouw medewerker begint binnen een week.

De meeste coachingstrajecten bevatten na het eerste gratis kennismakingsgesprek tussen de 5 en de 10 gesprekken en deze vinden meestal om de twee weken plaats.

I.v.m. de maatregelen tegen verdere verspreiding van het coronavirus vinden alle gesprekken plaats via telefoon, beveiligd beeldbellen en/of beveiligd mailen. Dit gaat heel goed!