Loopbaanbegeleiding

Heb je een medewerker die zich verder wil ontwikkelen of misschien een loopbaanstap wil zetten maar die nog niet precies weet wat bij hem of haar past? Of wil je dat jouw medewerkers klaar zijn voor de toekomst en goed inzetbaar blijven? Dan is het een goed idee om loopbaancoaching aan te bieden aan de medewerker(s) uit jouw organisatie.

Aan het eind van het loopbaantraject weet jouw medewerker:

  • welke kant hij of zij op wilt met zijn of haar loopbaan, wat de mogelijkheden zijn en hoe hij of zij deze weg kan bewandelen;
  • hoe hij of zij de (interne) arbeidsmarkt zelfstandig en effectief kan benaderen, én 
  • is hij of zij in staat zichzelf op een goede manier te presenteren aan zijn huidige of toekomstige werkgever. Tevens kan jouw medewerker zijn of haar motivatie enthousiast verwoorden.

Een loopbaanadviestraject helpt:

  • bij het maken van een persoonsprofiel
  • uit te zoeken welke beroepen, functies en organisaties bij iemand passen,
  • uit te zoeken welke opleiding/cursus handig zijn om te volgen,
  • een sollicitatie grondig voor te bereiden.

Ook onlineprofilering, het maken van een LinkedIn-profiel, het maken van een cv en de opbouw van een goede motivatie, kunnen onderdeel uitmaken van loopbaancoaching.

Coach@home levert maatwerk. Per traject en in overleg wordt bekeken wat er nodig en gewenst is. Tijdens het altijd gratis kennismakingsgesprek worden de wensen geïnventariseerd.

Het inzetten van psychologische vragenlijsten, tests of een arbeidsmarktscanbehoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Deelnemers  kunnen kiezen voor 

  • een online loopbaanbegeleidingstraject (achter computer of tablet, m.b.v. videobellen)
  • face2face coaching op een van de locaties van Coach@home in de omgeving van Amstelveen/Amsterdam of rondom Heemstede/Haarlem.

Een combinatie is uiteraard ook mogelijk.

Bij Coach@home staat persoonlijke begeleiding voorop. En er geen wachttijd, jouw medewerker kan binnen 1 week starten.

stress- en burnoutbegeleiding

Bij Coach@home leert jouw medewerker je beter omgaan met stress, vermoeidheid, overbelasting en burn-out. Dit zorgt voor significante gezondheidsverbeteringen.

loopbaanbegeleiding

Bij Coach@home leert jouw medewerker de arbeidsmarkt effectief benaderen. 95% van de cliënten vindt tijdens of direct na het traject ontwikkelkansen of nieuw werk.

persoonlijke coaching

Heeft jouw medewerker een persoonlijke coachingsvraag? Dan kan hij of zij terecht terecht voor een traject op maat, afgestemd op zijn of haar vraag of ontwikkeling.

outplacement

Wordt jouw medewerker ontslagen en komt hij in aanmerking voor Outplacement? Dan kun je natuurlijk ook terecht bij Coach@home voor het aanbieden van een traject op maat.

ontwikkeladvies

Wil jouw medewerker gebruik maken van het Ontwikkeladvies? Dan kun je bij Coach@home terecht voor een traject op maat.

afspraak maken

Maak hier jouw afspraak. Coach@home kent geen wachttijd. Jouw medewerker kan binnen een week starten.

De meeste coachingstrajecten bevatten na het eerste gratis kennismakingsgesprek tussen de 5 en de 10 gesprekken en deze vinden meestal om de twee weken plaats.

I.v.m. de maatregelen tegen verdere verspreiding van het coronavirus vinden alle gesprekken plaats via telefoon, beveiligd beeldbellen en/of beveiligd mailen. Dit gaat heel goed!