Stresscoaching

Stresscoaching helpt je wanneer je last hebt van stress, vermoeidheid, overbelasting, of burn-out.

Wat levert het traject je op?
Aan het einde van het traject ervaar je significante gezondheidsverbeteringen (dit is meetbaar) en weet je hoe je je energiebalans beter in evenwicht kunt houden. Je hebt geleerd hoe je het evenwicht tussen inspanning en ontspanning zo optimaal mogelijk kunt bewerkstellingen. Je kan beter omgaan met stress en overbelasting. Je kunt weer met plezier werken en in het leven staan!

Maatwerk
Het traject is maatwerk. Dit wil zeggen dat het wordt toegespitst op jouw situatie. We kijken naar de oorzaken van overbelasting in jouw leven, zowel werk- als privé gerelateerd en naar mogelijke oplossingen om hier anders mee om te gaan.

Methode:

De methode die Coach@home hanteert is de CRS-methode. De stresscoach is een Erkend CSR- stresscoach en heeft opleiding gevolgd en is partner bij het CSR-centrum. De methode is ontwikkelt door psychotherapeut Sonja van Zweden. CSR staat voor Chronic Stress Reversal: het terugdraaien en herstellen van verstoringen in de inspannings- en herstelsystemen als gevolg van langdurige stress. De CSR-methode integreert kennis uit de psychologie, biologie, neurologie, endocrinologie en immunologie en focust bij de behandeling op vier niveaus: lichaam, cognitie, emotie en gedrag.

Wil je je snel aan de slag om je beter te voelen? Bij Coach@home is geen wachtlijst. Maak een afspraak en je kunt binnen een week starten.

 

stress- en burnoutbegeleiding

Bij Coach@home leer je beter omgaan met stress, vermoeidheid, overbelasting en burn- out. Dit zorgt voor significante gezondheidsverbeteringen. Jij voelt je beter en kan weer genieten van het leven. 

loopbaanbegeleiding

Bij Coach@home leer je de arbeidsmarkt effectief benaderen zodat je een interessante, leuke en passende baan vindt, die bij jou past! Jij kunt weer met plezier aan het werk. 95% van de cliënten vinden tijdens of direct na het traject nieuw werk.

persoonlijke coaching

Heb je een persoonlijke coachingsvraag, stap je steeds in dezelfde valkuil, wil je een bepaalde competentie verder ontwikkelen of wil je aan de slag met je leefstijl? Dan kun je ook terecht voor een traject op maat, afgestemd op jouw vraag, probleem, of dilemma.

outplacement

Word je of ben je ontslagen en heb je een vergoeding meegekregen voor Outplacement? Dan kun je natuurlijk ook terecht bij Coach@home voor het vinden van nieuw werk!

ontwikkeladvies

Wil je gebruik maken van het Ontwikkeladvies dan kun je ook bij Coach@home aan de slag.

afspraak maken

Maak hier jouw afspraak. Caoch@home kent geen wachttijd. Je kunt binnen een week beginnen.

De meeste coachingstrajecten bevatten na het eerste gratis kennismakingsgesprek tussen de 5 en de 10 gesprekken en deze vinden meestal om de twee weken plaats.

I.v.m. de maatregelen tegen verdere verspreiding van het coronavirus vinden alle gesprekken plaats via telefoon, beveiligd beeldbellen en/of beveiligd mailen. Dit gaat heel goed!