Persoonlijke coaching

Loopt jouw medewerker tegen bepaalde issues aan of wil hij of zij een competentie verder ontwikkelen? Bied jouw medewerker dan een persoonlijke coach aan!

Wat is persoonlijke coaching?
Persoonlijke coaching is een methode waarbij jouw medewerker zelf, maar met behulp van een coach, tot een oplossing komt met betrekking tot zaken die voor hem of haar belangrijk zijn. Dit kan betrekking hebben op het werk, maar ook op de privésituatie van de medewerker. Issues thuis hebben invloed op het werk en issues op het werk, hebben invloed thuis. Sommige situaties kennen geen directe oplossing. Dan kan persoonlijke coaching helpen om beter of anders met deze situatie om te gaan en indien mogelijk dit een plek te geven.

Coaching kan bijvoorbeeld gaan over: 

 • Werk
 • Loopbaan
 • Competentie-ontwikkeling
 • Relatie
 • Stress
 • Een dilemma
 • Gezondheidsproblematiek
 • Verlies
 • Angst
 • Verdriet
 • Werk-privé balans
 • Leefstijl


Wat levert het op?

Een persoonlijk coachingstraject bij Coach@home zorgt ervoor dat jouw medewerker meer ruimte in zijn of haar hoofd krijgt door de vragen die gesteld worden door de coach en hij of zij voelt zich vrijer. Coaching levert altijd persoonlijke ontwikkeling op. Zowel medewerker als organisatie profiteren van deze ontwikkeling.

Locatie
Coaching kan face2face plaatsvinden maar ook heel goed online, via videobellen of schrijfcoaching.

Coach@home kent geen wachttijden. Wil je jouw medewerker een persoonlijke coach aanbieden? Neem dan contact op. Jouw medewerker kan binnen een week beginnen.

In een korte periode heb ik de coaching van Lonneke ervaren en heeft zij mij op zeer praktisch toepasbare wijze geholpen in het terugvinden van de passie in mijn werk en daardoor weer de balans binnen mijn organisatie. In de gesprekken met haar heb ik tips gekregen die ik gelijk kon toepassen en hebben we situaties besproken die zich voordeden op mijn werk. Doordat de gesprekken kort en praktisch zijn kon ik alles gelijk in het werk toepassen. De feedback van mijn manager en mijn collega’s tijdens deze periode maakten duidelijk dat voor hun de verandering ook zichtbaar was. Ik kan Lonneke van harte aanbevelen! Zij heeft mij ontzettend goed geholpen en daar ben ik haar zeer dankbaar voor!

stress- en burnoutbegeleiding

Bij Coach@home leert jouw medewerker beter omgaan met stress, vermoeidheid, overbelasting en burn-out. Dit zorgt voor significante gezondheidsverbeteringen.

loopbaanbegeleiding

Bij Coach@home leert jouw medewerker de arbeidsmarkt effectief benaderen. 95% van de cliënten vindt tijdens of direct na het traject ontwikkelkansen of nieuw werk.

persoonlijke coaching

Heeft jouw medwerker een persoonlijke coachingsvraag,? Dan kan hij of zij terecht voor een traject op maat, afgestemd op zijn of haar vraag of ontwikkeling.

outplacement

Wordt jouw medewerker ontslagen en komt hij of zij in aanmerking voor Outplacement? Dan kun je natuurlijk ook terecht bij Coach@home voor een traject op maat.

ontwikkeladvies

Wil jouw medewerker gebruik maken van een Ontwikkeladvies? Dan kan hij of zij terecht bij Coach@home voor een traject op maat.

afspraak maken

Maak hier jouw afspraak. Coach@home kent geen wachttijd. Jouw medewerker kan binnen een week aan de slag.

De meeste coachingstrajecten bevatten na het eerste gratis kennismakingsgesprek tussen de 5 en de 10 gesprekken en deze vinden meestal om de twee weken plaats.

I.v.m. de maatregelen tegen verdere verspreiding van het coronavirus vinden alle gesprekken plaats via telefoon, beveiligd beeldbellen en/of beveiligd mailen. Dit gaat heel goed!