Een betere energiebalans

Energiebalans coaching helpt jouw medewerker wanneer hij of zij last heeft van vermoeidheid, overbelasting en eventueel slaapproblemen.

Wat levert het traject je op?
Aan het einde van het traject ervaar jouw medewerker significante gezondheidsverbeteringen (dit is meetbaar) en weet hij of zij hoe de energiebalans beter in evenwicht te houden is. Men heeft geleerd hoe evenwicht tussen inspanning en ontspanning zo optimaal mogelijk kan worden bewerkstelligd. Jouw medewerker kan beter omgaan met in- en ontspanning en overbelasting. Hij of zij kan weer met voldoende energie werken en in het leven staan.

Maatwerk
Het traject is maatwerk. Dit wil zeggen dat het wordt toegespitst op de situatie van de medewerker. We kijken naar de oorzaken van overbelasting en vermoeidheid in zowel werk- als privé en naar mogelijke oplossingen om hier anders mee om te gaan.
Er kan worden gekozen voor online begeleiding of voor face2face coaching. Wandelcoaching is ook een optie.

Locatie:

De gesprekken kunnen plaatsvinden op het werk, thuis, of op een samen overeen te komen locatie. Coach@home werkt als het gaat om face2face coaching in de omgeving van Amstelveen/Amsterdam en Haarlem/Heemstede (zie Contact).

Als het gaat om (video)bellen, dan werkt Coach@home wereldwijd.

Methode:

De methode die Coach@home hanteert is gebaseerd op de CRS-methode. De stresscoach is een Erkend CSR- stresscoach en heeft opleiding gevolgd en is partner bij het CSR-centrum. De methode is ontwikkelt door psychotherapeut Sonja van Zweden. CSR staat voor Chronic Stress Reversal: het terugdraaien en herstellen van verstoringen in de inspannings- en herstelsystemen als gevolg van langdurige overbelasting en vermoeidheid. Daarnaast zet de coach andere methodieken in om te komen tot een betere energiebalans. Zij integreert kennis uit de psychologie, oplossingsgerichte coaching, biologie, neurologie, endocrinologie en immunologie en focust bij de behandeling op vier niveaus: lichaam, cognitie, emotie en gedrag.

Wil jij je medewerker per direct coaching aanbieden? Bij Coach@home is geen wachtlijst. Jouw medewerker kan binnen een week beginnen. 

stress- en burnoutbegeleiding

Bij Coach@home leer je beter omgaan met stress, vermoeidheid, overbelasting en burn- out. Dit zorgt voor significante gezondheidsverbeteringen. Jij voelt je beter en kan weer genieten van het leven. 

loopbaanbegeleiding

Bij Coach@home leer je de arbeidsmarkt effectief benaderen zodat je een interessante, leuke en passende baan vindt, die bij jou past! Jij kunt weer met plezier aan het werk. 95% van de cliënten vinden tijdens of direct na het traject nieuw werk.

persoonlijke coaching

Heb je een persoonlijke coachingsvraag, stap je steeds in dezelfde valkuil, wil je een bepaalde competentie verder ontwikkelen of wil je aan de slag met je leefstijl? Dan kun je ook terecht voor een traject op maat, afgestemd op jouw vraag, probleem, of dilemma.

outplacement

Word je of ben je ontslagen en heb je een vergoeding meegekregen voor Outplacement? Dan kun je natuurlijk ook terecht bij Coach@home voor het vinden van nieuw werk!

ontwikkeladvies

Wil je gebruik maken van een kosteloos Ontwikkeladvies twv € 700,- met subsidie van de overheid, dan kun je ook bij Coach@home aan de slag.

afspraak maken

Scumsan dictum mi ipsum sit amet mi. Phasellus luctus consectetur ornare. Aliquam in sollicitudin tortor, at efficitur turpis.accumsan dictum mi ipsum sit amet mi. Phasellus luctu.

De meeste coachingstrajecten bevatten na het eerste gratis kennismakingsgesprek tussen de 5 en de 10 gesprekken en deze vinden meestal om de twee weken plaats.

I.v.m. de maatregelen tegen verdere verspreiding van het coronavirus vinden alle gesprekken plaats via telefoon, beveiligd beeldbellen en/of beveiligd mailen. Dit gaat heel goed!