Outplacement

Outplacement

Bij Outplacement komt er veel op jouw medewerker(s) af. De wereld verandert razendsnel. Natuurlijk wil je jouw medewerker een goede start geven bij het vervolgen van zijn of haar loopbaan.

Bij Coach@home help ik jouw medewerker graag bij het vinden van een nieuwe baan zodat hij of zij zo snel mogelijk weer aan de slag kan op een plek die bij hem of haar past!

Natuurlijk vindt er altijd een gratis kennismakingsgesprek plaats.

Bij ontslag ondersteun ik de medewerker om:

 • op zoek te gaan naar een nieuwe functie;
 • om te gaan met de situatie waarin hij of zij terechtgekomen is. Werkloos worden is niet niets. Het brengt allerlei vragen en emoties met zich mee.
 • het maken van een persoonsprofiel;
 • uit te zoeken welke beroepen, functies en organisaties geschikt zijn voor de medewerker en bij hem of haar passen;
 • de persoonlijke arbeidsmarkt in kaart te brengen. Dat werkt beter dan lukraak solliciteren.
 • met een arbeidsmarktscan, een persoonlijkheidsvragenlijst en een interessevragenlijst.
 • met andere tests als dat nodig is;
 • in kaart te brengen waar voor hem of haar kansen en mogelijkheden
 • uit te zoeken welke opleiding/cursus hij of zij eventueel kan volgen, zodat de kansen op de
  arbeidsmarkt worden vergroot
 • bij het updaten van het LinkedIn profiel zodat de medewerker goed zichtbaar en vindbaar is voor zijn netwerk, recruiters en nieuwe werkgevers;
 • met het uitbreiden en warm houden van zijn of haar netwerk;
 • met het vinden van passende functies via Jobport, een systeem wat alle vacatures in Nederland bij elkaar brengt en waar verschillende zoekprofielen op aan kunnen worden gemaakt. Weg met al die verschillende vacaturesites! Dit bespaart tijd en energie!
 • De sollicitatie samen goed en grondig voor te bereiden. Denk aan een motivatiebrief, curriculum vitae en het

Wat levert het op?

Aan het eind van het traject:

 • kan men beter omgaan met de situatie waarin men terechtgekomen is;
 • weet hij of zij wat zijn of haar mogelijkheden zijn;
 • weet jouw medewerker waar de kansen op de arbeidsmarkt voor hem of haar liggen;
 • weet hij of zij zijn persoonlijke arbeidsmarkt effectief te benaderen;
 • is hij of zij in staat zich op een goede manier te presenteren aan toekomstige werkgevers en weet hij of zij zijn of haar motivatie enthousiast te verwoorden;
 • heeft de medewerker al een nieuwe functie of bemachtigt hij deze snel want:

 

95% van alle deelnemers vindt tijdens of vlak na het outplacementtraject een nieuwe passende functie!

 

Maatwerk
De nadruk komt te liggen op wat nodig is. Extra oefenen met een sollicitatiegesprek? Of is het vinden van passende functies lastig? Samen komen we daar wel uit! Tijdens het gratis oriëntatie gesprek kan men aangeven wat belangrijk is om aan nieuw werk te komen. Ook kan men kiezen voor online begeleiding (achter je pc of tablet) of voor face2face coaching. Een combinatie is ook mogelijk.

Lokatie
De gesprekken kunnen plaatsvinden op het werk, thuis, op een samen overeen te komen locatie van Coach@home of via (video)bellen. Dit laatste is in deze coronatijd natuurlijk ook veilig en fijn.  Een traject naar nieuw werk loopt geen vertraging op!

Stuur direct een bericht en geef jouw medewerker zicht op een mooie vervolgstap in zijn of haar loopbaan

stress- en burnoutbegeleiding

Bij Coach@home leer je beter omgaan met stress, vermoeidheid, overbelasting en burn- out. Dit zorgt voor significante gezondheidsverbeteringen. Jij voelt je beter en kan weer genieten van het leven. 

loopbaanbegeleiding

Bij Coach@home leer je de arbeidsmarkt effectief benaderen zodat je een interessante, leuke en passende baan vindt, die bij jou past! Jij kunt weer met plezier aan het werk. 95% van de cliënten vinden tijdens of direct na het traject nieuw werk.

persoonlijke coaching

Heb je een persoonlijke coachingsvraag, stap je steeds in dezelfde valkuil, wil je een bepaalde competentie verder ontwikkelen of wil je aan de slag met je leefstijl? Dan kun je ook terecht voor een traject op maat, afgestemd op jouw vraag, probleem, of dilemma.

outplacement

Word je of ben je ontslagen en heb je een vergoeding meegekregen voor Outplacement? Dan kun je natuurlijk ook terecht bij Coach@home voor het vinden van nieuw werk!

kosteloos ontwikkeladvies

Wil je gebruik maken van een kosteloos Ontwikkeladvies twv € 700,- met subsidie van de overheid, dan kun je ook bij Coach@home aan de slag.

afspraak maken

Scumsan dictum mi ipsum sit amet mi. Phasellus luctus consectetur ornare. Aliquam in sollicitudin tortor, at efficitur turpis.accumsan dictum mi ipsum sit amet mi. Phasellus luctu.

De meeste coachingstrajecten bevatten na het eerste gratis kennismakingsgesprek tussen de 5 en de 10 gesprekken en deze vinden meestal om de twee weken plaats.

I.v.m. de maatregelen tegen verdere verspreiding van het coronavirus vinden alle gesprekken plaats via telefoon, beveiligd beeldbellen en/of beveiligd mailen. Dit gaat heel goed!