Ontwikkeladvies

Greep jij net naast het gesubsidieerde ontwikkeladvies van de overheid? Was je net te laat? Bij Coach@home kun je het traject toch volgen!

Is het nodig om je bij te scholen, liggen er voor jou kansen in een andere sector of zit je juist goed op je plek? Dat zijn vragen waar Coach@home mee kan helpen. Je kunt je daarmee beter voorbereiden op een mogelijke overstap naar ander werk.

Door de coronacrisis verandert de economie namelijk fors. Werk wordt vaker digitaal uitgevoerd, er komen nieuwe banen bij en tegelijkertijd zijn er banen die verdwijnen. In het ontwikkeladvies krijg jij zicht op de arbeidsmarktkansen die er in deze crisis voor je zijn. Ook kan Coach@home jou steunen bij het kiezen van de juiste (bij)scholing of tips geven bij het zoeken en solliciteren naar werk. Aan het einde van het traject krijg jij een ontwikkelplan mee, waarin acties staan die jij kan ondernemen om beter voorbereid te zijn op de toekomst.

Het ontwikkeladvies is een persoonlijk loopbaanadviestraject dat bestaat uit vier (online) coachgesprekken van 45 minuten. Tijdens deze gesprekken komen jouw persoonlijke kwaliteiten, vaardigheden, inspiratiebronnen en aandachtspunten aan de orde. Je kunt ook gebruik maken van een digitale arbeidsmarktscan. Tevens leer je, als dat nodig is, de arbeidsmarkt benaderen, motivatie(brieven) schrijven of een gesprek voorbereiden.  

We stellen samen een maatwerktraject op. Zo kun jij aan de slag met dat wat nodig is. Het ontwikkeladviestraject geeft je zicht op de toekomst en hoe jij deze vorm kunt geven. Je pakt hiermee de invloed die je zelf hebt!

Wil je graag meedoen, maak dan een afspraak. Tijdens het telefoongesprek inventariseren we samen wat nodig is en dan kun je binnen een week aan de slag. 

stress- en burnoutbegeleiding

Bij Coach@home leer je beter omgaan met stress, vermoeidheid, overbelasting en burn- out. Dit zorgt voor significante gezondheidsverbeteringen. Jij voelt je beter en kan weer genieten van het leven. 

loopbaanbegeleiding

Bij Coach@home leer je de arbeidsmarkt effectief benaderen zodat je een interessante, leuke en passende baan vindt, die bij jou past! Jij kunt weer met plezier aan het werk. 95% van de cliënten vinden tijdens of direct na het traject nieuw werk.

persoonlijke coaching

Heb je een persoonlijke coachingsvraag, stap je steeds in dezelfde valkuil, wil je een bepaalde competentie verder ontwikkelen of wil je aan de slag met je leefstijl? Dan kun je ook terecht voor een traject op maat, afgestemd op jouw vraag, probleem, of dilemma.

outplacement

Word je of ben je ontslagen en heb je een vergoeding meegekregen voor Outplacement? Dan kun je natuurlijk ook terecht bij Coach@home voor het vinden van nieuw werk!

ontwikkeladvies

Wil je gebruik maken van het Ontwikkeladvies dan kun je ook bij Coach@home aan de slag.

afspraak maken

Maak hier jouw afspraak. Coach@home kent geen wachttijd. Je kunt binnen een week beginnen.

De meeste coachingstrajecten bevatten na het eerste gratis kennismakingsgesprek tussen de 5 en de 10 gesprekken en deze vinden meestal om de twee weken plaats.

I.v.m. de maatregelen tegen verdere verspreiding van het coronavirus vinden alle gesprekken plaats via telefoon, beveiligd beeldbellen en/of beveiligd mailen. Dit gaat heel goed!