LinkedIn training

Doelgroep 
Wil jij graag aan jouw medewerker een training aanbieden op het gebied van LinkedIn? Zodat hij of zij zichzelf goed kan profileren op LinkedIn en zijn of haar netwerk kan warm houden en uit breiden? Dan is deze training een goed idee!

Aanpak: 
In  het eerste gedeelte van deze training krijgt jouw medewerker informatie over LinkedIn in het
algemeen. Wat is het? Wat kun je ermee? Maar vooral wat wil je ermee?

In  het tweede gedeelte van deze training gaat jouw medewerker daadwerkelijk aan de slag met zijn of haar eigen LinkedIn-profiel. Er wordt gewerkt aan eigen branding op LinkedIn en jouw medewerker maakt daadwerkelijk een up to date profiel.

In het laatste gedeelte van deze workshop ontvangt jouw medewerker tips over het uitbreiden en warm houden van het eigen netwerk via LinkedIn.

Resultaat: 
Aan het eind van deze training is jouw medewerker in grote lijnen bekend met alle ins en outs van LinkedIn en weet hij of zij hoe het maximale uit het netwerk te halen. Hij heeft kunnen werken aan zijn of haar profiel en gaat de deur uit met een up2date profiel. Daarnaast weet hij of zij hoe het netwerk kan worden uitbreiden en hoe dit kan worden ingezet voor de eigen loopbaan of klantcontacten.

Deze training duurt drie uur en wordt ook gegeven in groepsverband. 

stress- en burnoutbegeleiding

Bij Coach@home leer je beter omgaan met stress, vermoeidheid, overbelasting en burn- out. Dit zorgt voor significante gezondheidsverbeteringen. Jij voelt je beter en kan weer genieten van het leven. 

loopbaanbegeleiding

Bij Coach@home leer je de arbeidsmarkt effectief benaderen zodat je een interessante, leuke en passende baan vindt, die bij jou past! Jij kunt weer met plezier aan het werk. 95% van de cliënten vinden tijdens of direct na het traject nieuw werk.

persoonlijke coaching

Heb je een persoonlijke coachingsvraag, stap je steeds in dezelfde valkuil, wil je een bepaalde competentie verder ontwikkelen of wil je aan de slag met je leefstijl? Dan kun je ook terecht voor een traject op maat, afgestemd op jouw vraag, probleem, of dilemma.

outplacement

Word je of ben je ontslagen en heb je een vergoeding meegekregen voor Outplacement? Dan kun je natuurlijk ook terecht bij Coach@home voor het vinden van nieuw werk!

kosteloos ontwikkeladvies

Wil je gebruik maken van een kosteloos Ontwikkeladvies twv € 700,- met subsidie van de overheid, dan kun je ook bij Coach@home aan de slag.

afspraak maken

Scumsan dictum mi ipsum sit amet mi. Phasellus luctus consectetur ornare. Aliquam in sollicitudin tortor, at efficitur turpis.accumsan dictum mi ipsum sit amet mi. Phasellus luctu.

De meeste coachingstrajecten bevatten na het eerste gratis kennismakingsgesprek tussen de 5 en de 10 gesprekken en deze vinden meestal om de twee weken plaats.

I.v.m. de maatregelen tegen verdere verspreiding van het coronavirus vinden alle gesprekken plaats via telefoon, beveiligd beeldbellen en/of beveiligd mailen. Dit gaat heel goed!