LinkedIn training

Doelgroep 
Wil jij weten hoe je actief met LinkedIn aan de gang kan om je te profileren én om jouw netwerk op te bouwen en uit te breiden? Dan is deze training perfect voor jou.

Aanpak: 
In  het eerste gedeelte van deze training krijg je informatie over LinkedIn in het algemeen. Wat is het? Wat kun je ermee? Maar vooral wat wil jij ermee?

In  het tweede gedeelte van deze training ga je daadwerkelijk aan de slag met je eigen LinkedIn-profiel. Je werkt aan je eigen branding op LinkedIn en maakt daadwerkelijk een up to date profiel.

In het laatste gedeelte van deze workshop ontvang je tips hoe je je netwerk verder kun uitbreiden en nu alvast kunt inzetten om straks je droombaan te bemachtigen!

Resultaat: 
Aan het eind van deze training ben je in grote lijnen bekend met alle ins en outs van LinkedIn en weet je hoe je het maximale uit je netwerk kunt halen. Je  gaat de deur uit met een up2date profiel. Daarnaast weet je concreet hoe jij jouw netwerk kunt uitbreiden en kan inzetten voor jouw loopbaan.

Deze training duurt drie uur.

Maak nu een afspraak. Coach@home kent geen wachttijd.

stress- en burnoutbegeleiding

Bij Coach@home leer je beter omgaan met stress, vermoeidheid, overbelasting en burn- out. Dit zorgt voor significante gezondheidsverbeteringen. Jij voelt je beter en kan weer genieten van het leven. 

loopbaanbegeleiding

Bij Coach@home leer je de arbeidsmarkt effectief benaderen zodat je een interessante, leuke en passende baan vindt, die bij jou past! Jij kunt weer met plezier aan het werk. 95% van de cliënten vinden tijdens of direct na het traject nieuw werk.

persoonlijke coaching

Heb je een persoonlijke coachingsvraag, stap je steeds in dezelfde valkuil, wil je een bepaalde competentie verder ontwikkelen of wil je aan de slag met je leefstijl? Dan kun je ook terecht voor een traject op maat, afgestemd op jouw vraag, probleem, of dilemma.

outplacement

Word je of ben je ontslagen en heb je een vergoeding meegekregen voor Outplacement? Dan kun je natuurlijk ook terecht bij Coach@home voor het vinden van nieuw werk!

kosteloos ontwikkeladvies

Wil je gebruik maken van een kosteloos Ontwikkeladvies twv € 700,- met subsidie van de overheid, dan kun je ook bij Coach@home aan de slag.

afspraak maken

Scumsan dictum mi ipsum sit amet mi. Phasellus luctus consectetur ornare. Aliquam in sollicitudin tortor, at efficitur turpis.accumsan dictum mi ipsum sit amet mi. Phasellus luctu.

De meeste coachingstrajecten bevatten na het eerste gratis kennismakingsgesprek tussen de 5 en de 10 gesprekken en deze vinden meestal om de twee weken plaats.

I.v.m. de maatregelen tegen verdere verspreiding van het coronavirus vinden alle gesprekken plaats via telefoon, beveiligd beeldbellen en/of beveiligd mailen. Dit gaat heel goed!